Homemade Cake


Älsklingen fick en enkel gräddtårta med lite konserverade frukter på. Körde egengjord marsansås och hallonsylt som tårtfyllning, lite trist i know men han är sån ibland. Fast jag blev lite stolt över mig själv, inte varje dag jag gör min egen marsansås och bakar tårtbotten. Även om det var lite jobbigt så smakade allt tusen gånger bättre.





Kommentarer
Postat av: Carra

awwwwwwwww den ser jätte god ut =)

2011-04-14 @ 14:28:11
URL: http://madebyjenira.blogg.se/
Postat av: Bobbii

Tack sötis.. =)

2011-04-15 @ 01:34:36
URL: http://mrskhan.blogg.se/
Postat av: Zara

Hej! Den där tårtan ser väldigt fin och god ut! Jag skulle vara väldigt tacksam om du tog dig lite tid och skrev ut i detalj hur du gjorde den! Det är nämligen så att min pojkvän sedan 5 år tillbaka fyller år och jag skulle vilja baka den till honom.... Fast jag aldrig har bakat i hela mitt liv typ! Haha, men vad gör man inte för sin älskade, eller hur? :) Hoppas du kan svara! Mvh Zara

2011-04-22 @ 05:23:14
Postat av: Bobby

Heej Zara!



Bakning är inte så jobbigt som det verkar ibland, visst kan det bli helt fel lite då och då men det gäller att inte ge upp. Jag tycker det är extra roligt att baka/laga mat för sin älskade och tro mig dem uppskattar det verkligen.



Över till självaste tårtan så tycker jag att du ska baka tårtbottnet efter Pernillas recept. Klicka vidare på länken och följ bara receptet så kommer du att lyckas.



http://bliminjast.blogg.se/2011/march/tartbotten-lika-delar.html



Självaste fyllningen tycker jag att du ska göra efter din eller pojkvännens smak, blir mer personligare så. Tips på goda fyllningar hittar du i den här fina bloggen..



http://bakalitenkaka-tove.blogspot.com/search/label/Recept%3A%20Fyllningar



Hoppas mina tips kommer till användning och lycka till med bakningen. Skriv och berätta gära hur det gick för dig.. Mvh Bobby

2011-04-23 @ 14:36:13
URL: http://mrskhan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback