Uppsala snart


Snart blir det av till Uppsala och jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig imorgon till Saras student.. :s Rudy får hjälpa mig att välja när kommer hem och under tiden ska jag försöka städa udan lite här hemma. Uppdaterar mera imorn, pusss så länge mina vänner

Fyrisån i Uppsala



Älskade bästa vän, du är ovärderlig


Jag må ha många brister men du accepterar mig ändå. När allt annat i livet sviker, även jag själv, står du ändå kvar vid mig som en klippa i stormen. Tack för att du alltid finns för mig, tack för att du står ut med mig när ingen annan gör det. Fina otroliga människa, om du bara kunde se dig själv ur mina ögon. Du är guld värd, glöm aldrig det. Jag älskar dig... 

Blev ett besök till favoriten  

















Du är det bästa jag har..♥







I'm singing in the rain


Vart tog våren vägen?



Busy june is soon here


Back to Stockholm and home again. Behövde verkligen komma bort härifrån men jag är glad över att vara hemma igen. Nu gäller det att kavla upp ärmarna och bara köra på. För herregud vilken juni månad jag kommer ha, fullspäckat med studentmottagningar, bröllop, kalas, bjudningar och förhoppningsvis en massa quality time med min älskade man.

Mitt första bekymmer är givetvis vad jag ska köpa för presenter till alla dessa människor och sen vad ska jag ha få på. Presentbiten får Rudy ta hand, han brukar inte ha lika svårt som mig att välja sen så vet man aldrig om det blir rätt. Då återstår mitt problem med kläderna som kommer vända upp och ner i min garderob. Jag får börja med att kolla genom alla sarees och salwar kameezes, prova dem på innan jag väljer nåt. Känner av ångessst redan nu!!

Sidan av allt det här så ska jag hinna planera två studentmottagningar, först ut är min svägerska Sara som tar studenten den 1:a juni. Hon vill inte ha någon stor mottagning så den oroar jag mig inte för men till nästa mottagning finns det massor kvar att göra. Hjälp! Hur ska detta gå!!

Fina inbjudningskortet





Hittade den här i brevlådan idag


Ooo min palett med varma och mörka ögonskuggor har äntligen kommit. Helt klart en budget palett för den som vill kunna variera sig för både vardag och fest! Jag är supernöjd! Paletten finns på www.kosmetikan.se



Nytt till hemmet


Sitter och hjälper Sara med ett skolarbete som vi försöker göra klart så snabbt som möjligt. Sedan blir det en tur upp till Boländera och Ikeeea. Dem här tre sakerna ska bli mina idag hade jag tänkt mig. 



Dinner is served Mademoiselle


Måste ha gått upp minst två kilo efter min helg här i Uppsala.. :s Borde lida av en rejäl matkoma just nu men min kropp tycks ha helt andra planer. Gottat i mig alldeles för mycket mat och efterrätter men är man på semester så är man på semster. Får börja köra extra långa träningspasser från idag för mat kan jag inte leva utan. Imorgon kommer min älskade Boo till mig, nu kan jag börja räkna ner timmarna innan jag kan få en kram av honom.

Som vanligt väntar sängen på mig vid den här tiden och ikväll ska jag tvinga mig själv att somna fort. Tror jag rullade runt mint två timmar igår kväll, runt sju tiden lyckades jag somna. Hinner knappt få någon sömn innan det blir dags för att vakna igen. Hur som helst vänner, säger Buona notte med några bilder på sånt som jag har stoppat i mig under denna helg! P A N I K!

Lördag:
Pasta med soltorkade tomater, basilika och kyckling. Till efterrätt gjorde jag en enkel bärdessert med kesella.



Söndag:
Moussakas med aubergine, potatis, köttfärs och bechamél på restaurang Tzatziki. Efterrätten idag blev mördegspaj med äpple och kanel.  

 

What's the story behind these pictures?


Well this is my way to workout.. =D

  

 

Nee jag skojar bara, fick lite ångest efter en pajbit så tänkte springa bort lite kalorier för samvetets skull. Det är fem minuters skillnad mellan 1 och bild 5. Hahaha, ja mer behöver jag inte skriva tror jag.. Pusss!  

Vacation in Uppsala

 
Tagit en paus från livet i Sthlm och flytt till Uppsala för några dagar. Behövde komma bort från all stress och mina deppiga tankar kände jag. Redan efter en dag så känner jag mig som en ny människa. All irritation och stress som fanns inom mig har släppts lite. Umgåtts med ungarna idag och flängt runt här hemma med dem. 

Ville först ta en sväng in till stan och fönstershoppa men orkade inte fixa mig. Istället tog jag fram min iPod som är full av underbar hindi musik och la mig ute i glasrummet. Det är husets hjärta för mig, speciellt nu under sommaren. Älskar att sitta där ute och bara inte göra någonting. Jag har det bra just nu men jag saknar min älskling. Han kommer inte förrens på måndag kväll så lite jobbigt är det att vara ifrån honom. Imorgon eller kanske borde skriva idag så ska jag träffa min underbara vän Sarah, får se vad vi hittar på men roligt kommer det bli. Ska lägga mig nu innan jag blir för pigg så natti natti från mig.

Mitt smultronställe i huset
 


Nya tillskott i min sommar garderob




www.hm.se

Ny layout på bloggen


Javisst, nu var det dags för ett nytt utseende här på bloggen! Jag har pillat en hel del nu och efter 2 dagar så har jag börjat behärska dessa hemska html-koder som får en att bli galen. Det behövs några småförändringar till lite här och där men överlag är jag rätt nöjd.

Vad tycks?

Good afternoon


Sitter och mumsar på lite frukt medans jag funderar över vad jag ska hitta på idag. Tänkte ta paus från böckerna och bara lata mig lite. Jag har suttit och tänkt mycket idag, framför allt på gamla minnen från förr. Tiden rinner iväg så himla fort, kan inte fatta att jag ska fylla 26 år om några månader. Var tog liksom alla 25 åren iväg? Jag känner fortfarande att jag är pappa och mammas lilla flicka. Kanske dags att bli vuxen på riktigt snart? Usch orkar inte tänka på sånt nu, kommer bara få huvudvärk. Kanske ska sitta och försöka ändra på min blogg design, vill ha något somrigt.. =)

Dagens frukost/lunch



 

How to turn around a bad day


Idag så är det inte min dag, så mycket har jag förstått. Ingenting har gått rätt idag av någon anledning. Jag vet inte vad jag ska göra för att lugna ner mig själv nu. Inte ens vädret har varit på min sida, det bara regnar och regnar.. =(
 Borde egentligen gömma mig under mitt täcke och inte umgås med någon överhuvudtaget.

Allting började med att jag skulle till Upplandsväsby på morgonen men lilla jag som för en gångs skull var ute i god tid skulle såklart åka mot fel håll. Istället för att ta bussen till Sollentuna tog jag bussen till Spånga. Jag hade fått för mig att det går pendel till Upplandsväsby därifrån men det sket sig rejält. Ville redan då åka tillbaks hem men jag skulle på Anus lillebrors dansshow så åka tillbaka var ej ett alternativ. Fick lov och ta taxi från stationen i Upplandsväsby till Vilunda aula annars skulle jag ha missat halva showen som var riktigt bra. Blev kär i alla urgulliga barn som var med och dansade i showen, har lite klipp från showen som jag kan lägga upp imorgon så kommer ni förstå vad jag menar.

Fick rusa till pendeln efteråt och ni vet när ni har en tid att passa så kommer inget i tid. Jävla skiten var 30 min sen så hinna hem i tid skulle jag aldrig göra. Hur som helst så kom jag hem helt blöt tack vare mig själv eftersom jag passande nog glömde kvar mitt paraply i Anus mammas bil. Dagen kunde ju inte bli mycket värre tänkte jag när jag kom hem till mina föräldrar men där hade jag så fel.

Strax innan 16:00 får jag veta att det är zamaanat i stora moskén för en ung kvinna som gick bort i fredags och självklart ville jag följa med mamma men insåg ganska snabbt att jag inte hade tagit med mig hemmanycklarna på morgonen. Jag provade med att ringa till Rudy runt 20 gånger tror jag men fick inget svar. Så utan rena kläder eller rättare sagt salwar kameez blev det inget besök till moskén. Sedan dess har jag suttit i mina föräldrars säng och surat. 15/5 2011 är en mörk dag för mig.. !!



Ack vad vacker stockholm är


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, f*n vad jag älskar våren och sommaren i Sverige. Bilderna är bevis på hur fint allting blir efter den kalla vintern... Löveee! 



























Skönt med lite egen tid


God morgon mina vänner! Tänkte testa och göra ett tidsinställt inlägg idag, förmodligen kommer den ändå inte publiceras vid rätt tid. Väckarklockan gick igång alldeles för tidigt tyckte jag. Orkade knappt öppna mina ögon först så lite halvt blind hoppade jag in i duschen. Älskar att börja dagen med en härlig dusch, hela kroppen känns så himla fräsch då. Just nu sitter jag med en kopp te och funderar över vad jag ska ha på mig idag. Ska nämligen på studiebesök med mina tjejer i medvind. Solen skiner och i min iPhone står det att vi kommer ha runt 24 grader idag. Kanske ska ta någon kjol med en enkel topp eller varför inte en klänning. Hela min garderob är upp och ner just nu, måste verkligen lägga undan alla vinterkläder och så att jag får plats med sommarkläderna. Den stora frågan är var jag har lagt undan alltihop förra året. Usch hatar att inte veta var mina saker och ting ligger när jag behöver dem. Neej nu måste jag kila om jag ska hinna rota fram någonting att ha på mig överhuvudtaget. Ha en skön dag idag mina underbara vänner för det ska jag ha.. Love / B

Bilder från grillningen igår.. =)
















Trötter

Ooo va trött jag är, har varit ute och glassat i världens skönaste väder idag. Samlade ihop familjen lite hastigt och grillade vid Bergshamra. Min älskade mamma som hatar att göra saker i sista sekunden fick panik och flera vredesutbrott på oss alla. Men vi fick ihop alltihop till sist. Bilder kommer upp imorgon om jag får tag på dem.. Lots of love to you all.

God natt med lite bilder från torsdags


Tredje gången gillt kanske? Försökte blogga igår men tyvärr så hade blogg.se störningar så efter andra försöket gav jag upp. Hade ändå inget speciellt att dela med mig av. Nu blir det sängen, är trött som bara den. Suttit och pluggat non stop i 5 timmar nu.. =( Imorgon eller rättare sagt om gångar timmar så ska jag ut på äventyr med Boo. Mer än så säger jag inte just nu.. Natti natti!!

Mysiga Amazing Thai i Uppsala















Lite tur tack!!


Början av den här veckan fick inget bra start måste jag säga. Det dök upp tråkiga nyheter hela tiden som fick mig att må dåligt. Allra jobbigast var när Rudy fick veta i måndags att han inte hade fått semester för dem veckorna som han hade ansökt om. Visst i vanliga fall så kanske det inte skulle ha spelat någon större roll men den här gången har vi bokat en resa till Italien. Rudy försökte lösa det med hans chef men istället fick han bara ett nej. Det gjorde ju inte saken bättre så hela veckan har vi gått och varit jävligt irriterade. Kollade även upp om det gick och ändra datum på biljetterna men inte heller där fick vi någon tur. Till sist brast det för oss båda två och vi hade världens tjafs i onsdags. Egentligen vet jag inte vad vi tjafsade om men efteråt så kändes det faktiskt rätt så skönt, tror vi behövde skrika ut lite på varandra.

Så i torsdags tyckte min man att jag hade deppat tillräckligt så han väckte mig på morgonen med ett dussin röda rosor och frukost. Bara det fick mig på bättre humör men överraskningarna tog inte slut där. Istället fick jag göra mig i ordning och följa med honom till Uppsala. Trodde först att vi skulle dit för att hälsa på svärföräldrarna men min älskade pagol tog ut mig på en date. Vi hann med lite shopping, underbar thai mat och bio. Under middagen fick jag världens gulligaste kärleksförklaring av honom som fick mig att inse ännu en gång vilken tur jag har haft i livet. Visst finns det mycket som inte är perfekt i mitt liv just nu men jag är så glad att jag har äkta kärlek hos mig som ingen i hela världen kan ta ifrån mig. Mitt liv utan hans kärlek har ingen betydelse och just idag är jag extra lycklig. Resan till Italien kommer att bli av förhoppningsvis och idag för 6 år sedan vigde vi oss. Kanske har vi turen på vår sida nu.. ♥

 

I'm alive!!


Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte haft en bra vecka. Skriver mer om det senare men just nu sitter jag i bilen på väg till Uppsala, mer än så vet jag inte. Får se vad han har hittat på nu.. Pusss!

Älskar den här låten idag

Min nya favorit som har gått på repeat hela dagen hos mig.