Härlig höstväder!!


Det är en härlig höstdag med en massa sol och jag ligger kvar i sängen. Vill gå ut men just nu orkar jag knappt stå. Vill inte vara sjuk mera!!!

Sjukling!!


Trötta tjejen med feber och snorig näsa orkar inte mera. Jag är sjuk på att vara sjuk just nu. Ännu en natt har jag legat och jämrat mig. En god natts sömn verkar inte finnas kvar på min lista längre. Vaknar varannan timme av att jag inte kan andas eller så måste jag springa till toan för att spy. Skulle ha hällt i mig alla mediciner som finns här hemma om jag inte var gravid. Vill inte skada min lilla bebis på något sätt, istället får jag stå ut med att lida och gå sömnlös.

Dags för lite uppdatering kanske?


Hellloo bloggvärlden!! I'm back with some updates... =) Gud det var evigheter sen sist måste jag säga. Jag har bara inte orkat sätta mig vid datorn och blogga. Lusten och orken bara försvann men nu när blogg appen har kommit igång kommer det bli mycket enklare för mig att blogga. Jag kör en bättre update om livet när jag kommer tillbaka från min lunchdate med min man. Har legat hemma i en vecka med en jobbig förkylning och feber. Hej så länge!!