@ the gym

 

Festligheter på gång för min lilla prins

 
Oj gissa om jag är trött just nu?! Imorgon eller snarare om några timmar ska vi ha Aryans akika (dop). Vi har bakat och bakat sedan igår, det tar aldrig slut. Just nu är vi uppe i 150 st cupcakes!! Helt sick eller hur? Nu är jag för trött för att blogga för det står bara still i min hjärna. Måste lägga mig för exakt om 3,5 timmar måste jag vara i festlokalen och hjälpa till att dekorera. Undrar om jag kommer upp då överhuvudtaget. Laters mina vänner...
 
 
 
 
 

Date night at the movies

 

Älsklingen drog med mig till Kista för en last minute date. Vi hann äta lite snabbt innan bion. Filmen som vi ska kolla på heter Dredd. Har ingen aning om vad den handlar om förutom att det är någon action film. Hörs senare!

 

 
Jag var så sugen på New York strip från Steak House men efter halva portionen mådde jag bara illa. Maten som jag fick hade gott och väl räckt åt 2 personer.
 

 

Chips är ett måste för mig när jag går på bio. Vad brukar du välja?

 

Battery all down

 

Exhausted? Yes!! Ätit en massa gott och pratat en massa strunt. Nu är jag helt slut så det blir läggdags nu. Imorgon står städning, laga mat och en sväng gymmet på schemat. Natti natti!!

 

 

Mina fina pojkar när dem är som sötast.. <3 

 

Never wrong with some flowers


Livade upp mig själv med en blommig tunika från Gina Tricot idag. Lite regn och rusk ska inte få förstöra mitt strålande humör. Nu blir det av till en aunty för lite lördagsmys och god mat. Aryan är inte på världens bästa humör så vi får se hur länge vi blir borta.

 

 

Tunika från Gina Tricot för 99:-

 

Då var det dags igen!!


Kände att det kanske var dags att damma av bloggen igen nu när sommaren är över. Tänkte bara slänga ihop ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen.

 

För att summera sommaren som har varit kan jag väl säga att den har varit underbar och händelserik. Det blev hela två utlandsresor (Storbritannien & Turkiet), återträff av en kär vän från far away, många härliga stunder med familjerna och en massa bus med Aryan. Hans första sommar kunde inte ha blivit bättre. Min lilla pojke har verkligen haft roligt.

 

Hösten med kallare breddgrader är redan här. Visserligen är jag en anti-vintermänniska men i år längtar jag lite efter snön!! Don't know why men jag längtar. Vi hörs senare. Hoppas ni har en underbar lördagskväll.

 

 

Ooo vad jag saknar turkiet. Vi hade det helt underbart.