Accessorize


Jag har länge letat efter en solhatt åt mig själv men har aldrig hittat en som jag har gillat fullt ut. But the search is finally over och jag är så glad. Gick in i Accessorize igår av en ren slump och hittade en solhatt som jag föll för på en gång. Det fick bli en hatt utan blommor så att jag själv kan välja om jag vill fästa dit en blomma eller byta färg när jag känner för det. Den kommer att användas flitigt den här sommaren det lovar jag, speciellt när jag åker till Italien i juli.

Visst blev blommorna fina?





Hittade även en klänning som jag gillade inne på New Yorker som kommer få följa med mig till Italien. Den fanns i tre olika färger, svart, vit och mullvad färgen. Ville egentligen ha klänningen i mullvad färgen men hittade ingen i min storlek så det fick bli den vita. Bättre än inget eller hur? Nee men jag kommer nog köpa den andra oxå om jag hittar den i Uppsala fast jag vet att Rudy kommer ogilla det. Han tycker det är onödigt att köpa två likadana klänningar but not me!





    

Royal wedding


Sitter i soffan och följer det brittiska kungabröllopet mellan Kate & William. Måste säga att jag älskar hennes klänning och den elegans som hon har. Önskar jag var en prinsessa just nu även om jag blir behandlad som en prinsessa av min Boo så är det inte riktigt samma sak. Men men istället gottar jag i mig en bit morotskaka som jag bakade igår kväll. Måste röra på mig snart, ska hinna packa lite lätt innan jag åker mot Uppsala. Hörs senare vänner.. Love  / B

Fina är dem tillsammans.



Vackra Kate Middleton



Kate bar en vacker klänning från Alexander McQueen som designades av Sarah Burton och även hennes syster bar en klänning från Alexander McQueen. Två riktigt fina klänningar.  



Våran kronprinsessa bar en outfit från Elie Saab som passar henne fint.
 


Min Kitchen Aid kommer till stor använding i mitt kök.

 

Morotskaka med Philadelphia glasyr och citron.





Bilder från Aftonbladet

Carpe Diem


Man lever bara en gång, endast en gång. Jag vill inte titta tillbaks och ångra något, jag vill leva mitt liv som jag väljer. Jag vill uppleva allt jag kan uppleva. Älska mina älskade och fånga dagen precis som den är. Man kan aldrig säga “jag älskar dig” för ofta, bara för sällan anser jag. Imorgon kan det vara försent så omfamna dina kära en gång extra ikväll, imorgon och föralltid!

Våriga bilder från Måndags, träffade min älskade BFF Anu. Blev lite shopping och mycket snack som vanligt. Sedan blev det en sväng till Kungsträdgården för att beskåda Cherry Blossom.

















Bows på fötterna


Hittade dessa bortglömda sötisar igår som jag köpte i Italien på en marknad för 2 år sedan. Ska se till att använda dem nu när vi har så fint väder ute. Har även ett par i rött också så nu gäller det bara att använda dem.      



Back in Sthlm


Hemma igen från Uppsala, ligger fortfarande kvar i sängen och känner mig superseg. Åkte till Kista igår precis innan stängningdags för lite food. Blev en New York Strips från Steak House för min del, en gammal favorit som är riktigt gott. Hann dock inte kika in i någon butik men blev så glad över alla fina sommriga klänningar som fanns skyltade i skyltfönstren. 

My food.. =) 



Det är så skönt att få slippa jacka, mössa och vantar. Mår som bäst under våren och sommaren.   



Idag står städning på schemat hemma hos mig och senare en sväng förbi föräldrarna om jag orkar. Enjoy the lovely weather friends.. Love / B

Wawawoom


Kan inte sova även om jag är helt slut i kroppen så istället tänkte jag passa på och blogga lite. Det blev en tur till stan idag men tyvärr så hittade jag inte mina klänningar inne på Lindex.. =( Stan var fullt med ungdomar och inne på H&M rådde det totalt kaos på grund av rean. Blev ingen shopping för min del förutom två nagellack till. Imorgon blir det att stiga upp tidigt och åka mot Uppsala för bilen ska in till verkstad på service. Lägger upp lite bilder från dagen innan jag stänger ner allt och tvingar mig själv till lite sömn. Natti Natti vänner.. Love / B











   

Styled by Rachel Zoe


Ska nog åka in till stan om en liten stund, sugen på lite klänningar. Hittade två stycken från Lindex (Rachel Zoe) som jag verkligen gillade. Får se om dem är lika fina på. Laters alligators!!

Lindex Shop Online - KlänningLindex Shop Online - Klänning

Bilder från www.lindex.se

Nail polish


Nu när våren är här så kan jag måla naglarna i härliga färger igen, ibland blir det ganska starka färger men det livar bara upp fingrarna anser jag. Just nu är jag frälst av H&Ms alla nagellack som finns ute i butikerna, med lite topplack på så sitter faktiskt färgen i några dagar utan att flagna. Totalt värd att betala 40 kr för.. =)  





  

My foodi-licious weekend


Herregud vilken härlig helg jag har haft, vädret har varit på topp, mumsat i mig alldeles för mycket mat och umgåtts med familjen i Uppsala. I fredags var vi hela familjen på Rififi och åt en sen födelsedagsmiddag för min älskade Boo. Mitt andra besök dit men jag kan säga att jag är frälst i deras pasta. Pizzan däremot föll inte mig i smaken but I will go back for the pasta.  

Rififi in my ♥





Jag beställde pasta med kyckling och currysås, yummy!



Solen valde att titta fram även i lördags och vilken härlig dag jag fick. Vi drog ner en sväng in till stan, hann förbi lite butiker men hittade inget som jag ville eller behövde ha. Istället blev det en tur förbi City Grossen och storhandling inför BBQ kvällen. Tanken var egentligen att vi skulle grilla lite lätt men helt plötsligt blev det både korv med bröd, hamburgare, kyckling, kött, grönsaksspett och majskolvar. Tror jag fick med allt och mycket mat blev det i alla fall. 

Invigde nya grillen



En bråkdel av all mat
  


Jag kan det här ganska bra.. :p



Foood



Tror jag åt 3 styckna spett innan jag började må riktigt illa.  



Även om maten var mättande så måste man alltid avsluta kvällen med en film och lite dessert tycker jag. Alla var vi sugna på skräckis men efter mycket letande blev det istället Bollywood och Patiala House. En helt okej film som går att kolla på tillsammans med familjen. Till dessert blev det köpt Budapestlängd och choklad cupcakes med philadelphia frosting. Lite fuskigt men ingen av oss orkade att baka efter all grillning.

Budapestlängd med färska jordgubbar



Icas choklad cupcakes





Nu är jag mätt och belåten, imorn ska jag ut och försöka jogga bort helgens alla onyttigheter. Massa love till er mina vänner, oavsett var ni är så finns ni alltid i mina tankar.. Pusss!!

Homemade Cake


Älsklingen fick en enkel gräddtårta med lite konserverade frukter på. Körde egengjord marsansås och hallonsylt som tårtfyllning, lite trist i know men han är sån ibland. Fast jag blev lite stolt över mig själv, inte varje dag jag gör min egen marsansås och bakar tårtbotten. Även om det var lite jobbigt så smakade allt tusen gånger bättre.





Potatis För Lata


Ibland är jag lat och orkar inte laga mat då är det skönt att ta nåt enkelt från frysen. Dem här Pom Squares måste ni bara testa, så himla gott. Finns på Willy för en bling peng.

Mycket enkelt och gott





Happy Birthday Boo.. ♥


Idag fyller mannen i mitt liv år men tyvärr så fick jag inte ha honom hemma för mig själv. Istället har jag försökt skapa lite mys här hemma för honom när han väl kommer hem. Älskningen är inte så förtjust i tårtor men jag bestämde mig för att baka min egen tårtbotten och göra en enkel frukttårta till honom. Det kommer han att uppskatta och sedan till middag blir det take away från en indisk restaurang. Får se vad vi väljer men förmodligen kommer det bli Tikka Masala med Nann bröd. Blir en enkel födelsedagsfirande i år men ibland funkar även det. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fin för birthday boy.. See later / B  

Idag lyckades jag baka en egen tårtbotten som blev riktigt bra i mina ögon. Hittade ett enkelt recept i www.bliminjast.blogg.se bloggen. Inget kladd eller stök blev det och det bästa av allt är att jag slipper dem torra tårtbottnarna som finns i affären.   



Hög blev den också.



Skön söndag.. =)


Söndagar är alltid sega och just nu så vill jag bara lägga mig. Känner mig tung i kroppen och halsen har kliat i 2 dagar nu. Håller förmodligen på att bli sjuk.. =( Igår kväll dumpade vi alla småbarnen och hade filmkväll för oss lite äldre. Först ut var 28 Days Later som var väl okej och sedan fortsatte vi med Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1. Den var också bra men tyvärr så hände det inte så mycket i filmen. Efter båda filmerna var jag helt slut, lyckades somna på en gång och vakna inte förrens 11.00 idag. Hoppade in i duschen och packade ihop alla saker som var helt utspridda överallt i kusiens lägenhet.

Satt nyss och sjöng en massa barnvisor för kusins son Eyez som är världens snällaste bebis. Han är busig men på ett gulligt sätt.. =) Väntar på att min chachi (farbrors fru) ska komma hem från jobbet, hon ska skjutsa oss tillbaka till Stockholm idag. Ska bli roligt att få komma hem även om jag bara har varit borta över helgen. Saknar min älskade Boo, han ska få världens bamsekram när jag träffar honom. Nu ska jag kila upp och be någon av kusinerna fixa mitt hår. Hej så länge.. Love / B

Eyaz helt inne i sin film.





Family.. <3



  

Pj party in Uppsala


Heej i huset! En blåsig men solig dag vi har haft idag, sitter hemma hos kusinerna i Uppsala med en isglass i handen. Igår hade vi verkligen inte turen på vår sida när vi skulle ta tåget mot Uppsala. Alla tåg från Stockholms central var försenade på grund av ett allvarligt strömavbrott så vi fick åka runt i 2 timmar innan vi lyckades hoppa på upptåget mot Gävle. När vi äntligen var framme så var vi alla trötta, hungriga och irriterade. Fast mot kvällen lyckades vi lägga bort alla tråkigheter och bara myste med god mat, en massa trams och film. Det blev mycket prat istället för film men det är något som händer när 9 tjejer är tillsammans i ett och samma hus. Tror vi lyckades somna vid 5:00 tiden men det blev ingen långvarig tupplur så idag är vi alla lite groggy. Jag ska försöka hålla mig vaken i några timmar till så att jag kan sova ut ordentligt. Nu är det dags för mellis så vi hörs väl sen. Have a nice weekend.. Love / B

Min första vårtecken!!


Nu kan jag äntligen ropa ut att våren är här. Trots det gråa vädret som vi har haft under den senaste tiden så är våren verkligen här. Var nyss i Solna centrum med mannen och kollade på nya vigselringar till mig. Jag tror att vi har hittat ringarna som vi båda är nöjda över men ska kolla runt lite till innan vi bestämmer oss. På väg tillbaks till tunnelbanan fick jag syn på härliga krokusblommor.. Now I'm happy för värmen är på väg mot Stockholm.. =)

Härliga våren är här 





Fyndis


Dessa snygga sandaler fyndade jag i måndags på H&M.
Otroligt bekväma och billiga. Kommer passa till våra desi kläder, me like!!





Kinesisk afton på Berns


Äntligen invigde jag Berns med min underbara vän Juthi i måndags. Har länge velat testa deras dessertbuffé och jösses vilken upplevelse det var. Åt mer än jag orkade men det var så gott. Efter vår mysiga träff gick vi runt lite på stan och fyndade lite saker på H&M som hade rea på en hel del grejer. Bilder kommer upp senare om jag hinner. 

4/4 2011 kommer jag alltid att minnas, det är dagen då jag träffade min underbara Juthi för sista gången innan hennes flytt till USA. Det var så jobbigt att säga hej då till henne och jag ville absolut inte gråta framför henne så istället gick jag därifrån med en klump i magen. Kommer sakna henne så otroligt mycket men samtidigt vet jag att hon ska till hennes nära och kära så det är blandade känslor. Love u min fina angel, kommer alltid finnas där för dig. Love / B     

Vi började med tre olika sorters dumplings som var hur goda som helst och "lite" te.  



Sen blev det att kasta sig över dessa godheter.. =)





Omgång 1, älskade mangomoussen och nougaten.



Omgång 2 orkade jag inte med men det blev lite frukter och en blåbärspaj



Nee men vad är detta?


Kolla vad jag gick och hämtade nyss.
 Älskar att få oväntade paket men tyvärr så kommer det mesta av grejerna vara till min underbara man. Han klickade hem en massa bas plagg inför sommaren i början av mars och nu är dem äntligen här.. =) 




I am number four!!


Kom precis hem från bion, blev en sista minuten grej men funkade hur bra som helst. Jag har velat kolla på I am number four i några dagar nu så ikväll blev det den. En riktig bra film måste jag säga, innehöll action, grymma effekter, kärlek och komedi. Fick några hjärtattacker lite då och då men jag överlevde.. =D Till skillnad från många andra gånger så hoppade jag inte till varje gång jag blev rädd. Lite mesig av mig måste jag erkänna, blir så lättskrämd. Nu ska jag läsa på lite inför morgondagens högskoleprov som jag ska vara provledare för, inte min första gång men det är mycket som ska kommas ihåg. Får se om jag gör bort mig totalt.. Love / B

I liked it.. =)



Bild från Google

Sugen på lite fika kanske?


Jag kommer aldrig kunna gå ner i vikt när jag har sånt här runt omkring mig i skolan.
Frestelser överallt!!



1 april


April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!! 1 april redan och än har jag inte blivit lurad eller lyckats lura någon. Får se vad jag hittar på under dagen. Vilket slöväder vi har idag , ändå vaknade jag tidigt i morse för att bege mig mot universitet. Har ett härligt tentapass till 14:30 idag. Just nu önskar jag verkligen att jag kunde dricka kaffe som alla andra, skulle behöva en koffeinkick för att vakna lite. Huvudet värker som bara den och ingen Alvedon har jag med mig.. Trevlig fredag säger jag bara.. !!