Sol och shopping i Italien

Lever livet i Italien med systrarna och mamma. Super skont med en massa sol! Trakigt nog har inte min moster nan internet hemma sa jag kommer inte kunna uppdatera bloggen lika mycket som jag vill... :( Har atit mig tjock pa bara 2 dagar och annu ar det nastan 3 veckor tills jag ar hemma i Sverige. Massa karlek till er tills vidare... Pusss!!

Massor med goa gubbar!!


Faster har åkt tillbaka till Bangladesh och lämnat kvar massor med underbara minnen. Veckan med henne rann iväg ganska fort. Hann göra mycket med henne på så kort tid, det blev allt från jordgubbsplockning vid Ulva kvarn, Kolmården, en tur till Stockholm och en massa bjudningar hem till folk. Veckans höjdpunkt var delfinshowen på Kolmården. Vilken föreställning, jag kunde inte sluta att le under hela showen. Det känndes i hela kroppen och hela jag fylldes av ren lycka!! Jag har en liten videosnutt som jag får lägga upp när jag kommer tillbaka från Italien. Men allting gott har ett slut och för mig slutade det med att jag stannade hemma dem sista två dagarna. Min kropp gav helt enkelt bara upp.

Idag eller rättare sagt för någon timme sedan blev jag klar med packningen. Kan inte fatta att jag ska flyga om 3 timmar. Är verkligen inte nöjd med min packning, känns som om jag har glömt att ta med en massa saker... :s Vet inte hur jag gör med bloggningen, kommer förmodligen inte kunna uppdatera så mycket som jag vill but i will try my best. Om det finns internet hemma hos min moster så är problemet löst annars får det bli besök till någon internet cafe.

Hela resan känns lite lustig. Jag och Rudy ville göra en sista resa bara vi två ihop, innan bebisarna kommer men ödet ville något annat. Han blir kvar här hemma i Sverige medans jag åker iväg för 3 veckor till Napoli. Kanske blir det bra så även om vi kommer sakna varandra skit mycket. Nee nu måste jag få lite sömn i mig innan väckarklockan börjar låta. Hoppas ni alla får en fortsatt underbar och varm sommar. Jag lovar att höra av mig till er så ofta jag kan. Arrivederci ai miei amici!!!

Lägger upp lite bilder från veckan som har gått.

Den ena saken efter den andra


Äntligen en liten stund för mig själv på väldigt länge. Under hela veckan har den ena saken efter den andra bara dykt upp. Så fort jag har tagit mig ur ett projekt så händer något nytt. Ibland vill jag bara stanna upp och skita i allt men i slutändan blir det aldrig så. Mini semestern till Orsa gjorde sitt. Umgicks med vännerna och hade så himla spontant roligt. Det blev inte många timmars sömn den helgen men det var worth it. Väl hemma kom verkligheten ikapp mig, hann knappt byta om innan det var dags för att köra igång med städningen. Herregud säger jag!! Kommer ALDRIG bo i en villa, listan av "att göra" tar aldrig slut. Det finns alltid något som ska fixas eller göras. Jag tror vi slängde 10 till 12 styckna svarta soppsäckar med skräp innan vi alla gav upp. No villa for me!!

Rudys faster från Bangladesh är här för en vecka och all tid har gått till henne. Mina batterier har börjat ta slut så idag valde jag att stanna hemma från alla aktiviteter. Hon åker på tordag eftermiddag och på fredag morgon går mitt flyg. Jag har fortfarande inte hunnit packa... PANIK!!! Stora dalahästen i AvestaLilla dalahästen i AvestaVår fina stugaFina siljanAlla fina flickorKusinenVi hade en tårttävling sista kvällen där varje hus fick göra en egen tårta. För att det skulle bli rättvis, fick alla
 samma ingredienser men kreativiteten fick vi själva stå för. Vår fina tårta som kom på delad första plats... :)Be my chammak chalo


Min nya favorit!!!I Orsa med 100 andra bengaler


Tjo hej!! Är på besök i mina gamla trakter igen efter många år. Ligger nämligen i en säng, uppe på ett berg i Orsa (Dalarna) med fem andra tjejer som jag delar rum med. Uppsalas bengaliska förening har anordnat en weekend "pic nic" för oss bengaler och jag hoppade på bussen i sista minuten med min kusin. Jag har haft en underbar kväll med mycket skratt. Skriver mera sen när jag kommer hem på söndag om jag orkar. Ska försöka få lite sömn nu annars kommer jag må dåligt imorgon. Har inte pratat med min Boo under hela dagen idag, saknar dig min älskade... =(