Fruktfrosseri och movie night


Sitter och frossar i mig en massa frukt. Min lilla bebis i min mage älskar all slags av frukt. Sitter med familjen i Uppsala och kollar på Ra.One. Min älskade SRK är med i filmen. Vet inte så mycket om filmen men det spelar absolut ingen roll så länge han är med i den.


Otur när jag minst behöver det!!


Sitter på tunnelbanan nu och är sjukt irriterad. Jag tror att det finns högre makter idag som vill att jag ska gråta.

Sprang till centrum för att köpa kupong men mitt bankkort funkade inte. Eller jag hade ingen täckning på den. Gick sen vidare till automaten för att kolla men med min tur var båda av automaten stängda just IDAG!!

Ringde till pappa och som tur var han hemma så jag fick låna pengar av honom. Glatt gick jag över till pressbryån, köpte min kupong och gick ner till tunnelbanan. Innan jag hann andas ut och tänka att allt hade gått bra så står det på informations tavlan att tåget som jag ska ta åker inte hela vägen in till stan. Den ska göra uppehåll på 20 min på grund av nåt arbete. Nu måste jag istället åka runt helt onödigt för att ta mig in till stan. Why me god? Why me?

Sick prego women!!


Som ni redan har märkt är bloggen inte mina första prio just nu. Jag har en massa saker att skriva om men jag orkar inte. Är så himla trött och seg hela tiden... =( Är sjuk igen, fast den här gången har jag lyckats åka på öroninflammation för första fången. Så typiskt mig att drabbas av nåt sånt när jag är gravid och allt. Vill ju helst undvika all form av medicin för lillens skull.

Jag lovar att uppdatera om lite roligare grejer när jag kommer hem från stan. Ska äntligen få träffa min underbara halva efter en månad tror jag. Blir väl vår vanliga runda i stan med en massa mat, skvaller och shopping. Lasters alligator... =)

Snäll granne vi har som gillar att dela med sig!!


Idag har jag varit riktigt duktigt och pysslat med olika grejer hela dagen. Vart sugen på bengalisk mat så till middag blev det köttgryta, daal och aloo gobi. Hann även baka en äppelpaj till Adam innan vi satte igång med dagens uppgift, att kratta bort all löv från gräsmattan. Löv som inte ens kommer från våra egna träd utan det grannens. Vi fyllde två svarta sopsäckar med löv från hans träd. Hur drygt är inte det men vi fick lite "motion".

Nu blir häng framför tv:n och 2 1/2 man. Stora kramen på er alla.. :)
Lördagsmys


Ännu en helg är här och gubben min har åkt tillbaka till Stockholm. Han blir borta i flera dagar den här gången. But snart är det 17:e oktober och då får jag åka hem till underbara Stockholm. Saknar min underbara säng så himla mycket men även friheten som finns där.  Veckan som har gått har varit ganska tråkigt. Ruttnat hemma för det mesta men jag har lyckats bli frisk i alla fall. Snuvan finns fortfarande kvar men allt annat är borta. Tackar Allah för det!! Nu blir det en sväng till några vänner för lite lördagsmys. Ha en underbar helg min vänner!!

Busy helg!!


Idag har jag haft världens "lata" mig dag och bara legat i sängen hela dagen. Jag har fortfarande inte lyckats bli frisk men nu efter en vecka orkar jag inte klaga mera. Helgen var fullbokad av två wedding reception och ett kalas. Hoppade över fredagens festligheter men på lördan tog jag en rejäl dos av mediciner och rykte upp mig. Ville verkligen inte missa Sarahs bröllopsmottagning och jag är så glad att jag gick på den. Hon var så vacker och så lycklig. Tjejen lös av kärlek och hon förtjänar verkligen all lycka i världen. Lots of love to you my friend!

Söndagsmorgon försökte min man och Adam överraska mig med frukost men tyvärr gick det inte så bra. Killarna ville göra pannkakor men istället lyckades dem bara stöka ner hela köket. Jag fick ställa mig vid stekpannan för att få fram några pannkakor alls. Sen vart det besök till kusinerna i Sävja och fira min gulliga Aisha som fyllde hela 7 år. Träffade även min mamma och mina systrar. Gud vad jag har saknat mamma hela veckan som jag har varit här i Uppsala.

Igår kväll åkte älsklingen tillbaka till Stockholm så nu är det bara jag och Adam hemma igen. Saknar resten av familjen men dem verkar ha kul i Bangladesh. Nu blir det sen natt fika och kanske någon film om jag orkar. Hej så länge min vänner!!

Lyckliga brudparet