Sorry for the break

 

Som ni kanske redan har märkt har bloggen varit låst under några dagar på grund av "ombyggnad". Kände mig för en ny uppdatering av designen så med hjälp av min ängel Banu har vi kommit en bra bit. Har fortfarande lite finjusteringar kvar att göra innan jag blir riktigt nöjd. So far, so good.. Eller vad säger ni mina vänner?!



 

Missoni @ KappAhl

Fyndade den här Missoni-inspererande tunikan på KappAhl för endast 80 kr häromdagen i Boländerna (Uppsala). Helt galet! Kommer användas flitigt kan jag säga.




Älskar att göra bra fynda.



Blue crush


Behöver jag säga att turkos och blått är mina favoritfärger. Själv tycker jag att turkos är en fin färg på mig och nu får även lilla Aryan göra mig sällskap. Klickade hem lite sommarkläder till oss från H&M idag.

    


Aryan 2 månader


I fredags var jag på BVC med våran älskade plutt. Aryan fick träffa farbror doktorn, mätas och vägas. Eftersom han är född för tidigt (27 dagar) är jag alltid lite nervös inför varje besök på BVC men besöket hos doktorn gick jättebra, Aryan följer sin kurva och mår bra. Så skönt! Nu väger han 4820 gram och är 58,5 cm lång!! På två månader har han gått upp drygt 2 kg och växt hela 10 cm mashallah.

Doktorn tyckte även att Aryan var en mycket stark pojke och kunde det som man ska kunna vid två månadersålder, som till exempel hålla upp nacken själv en längre stund. Nu kan han även resa på hela överkroppen när man lägger honom på magen. Vår duktige lille prins blir bara gladare och charmigare för var dag som går. Vi är såå stolta över att få vara hans föräldrar.




Inne på BVC.



Min lilla pojke kommer knappt in i hans overall längre.



Bada är en av hans favoritsysselsättningar.

Why this mess all the time

 

Jag hatar att vika kläder! Det är så himla tråkigt och jobbigt. Att det inte bara räcker med att tvätta dem?! Lika bra att jag sätter igång innan Aryan vaknar. Han är på dåligt humör idag, gnäller och vill absolut inte samarbeta. Jag tror att det är hans förkylning som ställer till det för honom. Lilla plutten har svårt att andas trots att han har fått
näsdroppar. Om jag ändå kunde trolla bort dumma dumma förkylningen.



So waste of time.

 

Älskling goes 29


Den 11:e april fyllde min älskade man år. Jag hade tänkt överraska honom med en liten middag hemma i Uppsala men alla mina planer gick i stupet. I över 7 timmar var vi utan vatten och el just den dagen av alla dagar. Jag blev mycket besviken och ledsen när jag fick lov att ställa in middagen. Födelsedagar kommer bara en gång om året, självklart att det ska firas. Speciellt den här gången när vi har Aryan hos oss. Då jag inte kunde baka en egen tårta som jag så gärna ville, fick det istället bli en frukttårta från ICA Kvantum. 

Jag och Aryan har fortfarande inte gett älsklingen hans present som är klocka från Tissot. För en gångs skull så önskade han sig något på sin födelsedag, till skillnad från alla andra gångerna. Första gången jag skulle fira honom var han 20 år. Jag hade ingen som helt aning om vad man gav till killar så jag bestämde mig för att ge honom 20 stycken rosor, en för varje år som han hade fyllt. Ingen märkvärdig present i mångas ögon men för mig är det speciellt, 9 år har passerat och min man har fortfarande kvar rosorna. Det är mäktigt!!



Även om tårtan har köpt så smakade den helt okej. 

Min underbara familj.
Jag är så otroligt lyckligt lottad som ha er i mitt liv, jag älskar er så gränslöst mycket.

Happy Birthday my ♥!!

Lill och storhjärtat.

Syns det att vi är 26 respektive 29 år gamla och är föräldrar?

Min man älskar lakrits och en korg full med bara lakrits är en drömpresent för honom.

Rena rama frosseriet


Hemma i underbara Sthlm igen efter hela 10 dagar. Jag och Aryan har haft det hur bra som helst i Uppsala, vi blir verkligen bortskämda på alla sätt och vis av Rudys familj när vi åker dit. Det är verkligen underbart att jag både har min och min mans familj så nära oss. Visserligen bor mina föräldrar bara ett stenkast ifrån mig, hehe men alla är lika hjälpsamma... ;) Jag har verkligen fått vila ut mig, vilket känns skönt. Laddad upp med nya krafter vilket jag behövde.

Vädret var tyvärr inte på min sida så det blev inte några långa promenader med vagnen, istället fastnade vi alla hemma och bakade en massa onyttigheter. Vi åt så mycket att vi till sist började må illa av alla bakelser. Jag måste verkligen börja tänka mig för vad jag stoppar i mig om jag ska kunna komma i form igen. Nu såhär 9 veckor efter förlossingen så har jag gått ner nästan alla mina extra kilon men kroppen är långt ifrån som den var innan graviditeten, den känns fortfarande rätt slapp. Det ska ändras sakta men säkert för inte ska Aryan ha en mamma som inte är i form. Även om det är skönt att komma hem så längtar jag redan till nästa gång vi åker till Uppsala igen.




Marängblåbärstårta.



Kärleksmums.



Vi testade även ett nytt bullrecept, Philadelpiabullar i långpanna.



Fredagskvällens onyttigheter.



Till frukost blev det amerikanska blåbärspannkakor.



Den vackraste gåvan i livet måste ju vara att se sina barn växa upp


Min älskade son är så himla duktig Mashallah. Idag är han hela 2 månader (2 dagar) och kan redan hålla i sin egen flaska. Hur gulligt är inte det liksom. Det är verkligen SÅ fantastiskt underbart att få vara hans mamma.


image description

Proud mommy here... :)


Min duktiga lilla gullunge... :thumbup:

My little star... ♥




Tidig lördagsmorgon, precis innan matdags.   



Passar på att sola Aryan medans han leker i sin babysitter.

 

Delicious food


Har ni vägarna förbi Uppsala så måste ni besöka restaurang Beirut i Gottsunda. Kusinens birthday dinner blev lyckad och vi alla gick därifrån med mätta och belåtna magar. Kommer definitivt bli många fler besök dit.




Favoriterna... ♥



Helan & halvan.



Humus, ajvar och baba ganoush.



Tabouleh som är min favorit.



Mega tallriken innehöll en blandning av kycklingspett, köttfärsspett och lammspett.

image description

Till maten drack vi förstås Lazizas halal öl som smakade bläää.



Happy birthday girl.

Happy birthday cousin


Idag är ingen vanlig dag för det är kusinens födelsedag, hurra hurra hurra!! Världens bästa och underbaraste kusin fyller hela 23 år idag och det ska vi fira med en middag på ett libanesiskt restaurang om en liten stund.   




Snyggare kusin än Misha finns det inte! 

En trött mamma


Hej finaste vänner!
Jag har inte försvunnit, har bara tagit lite bloggledigt. Har inte haft mycket att skriva om eller tid för den delen att sitta bakom datorn. Har sagt det tidigare och säger det igen, det är inte så lätt att vara förälder. Samtidigt som jag vill vara den bästa mamman med mycket ork, tålamod och tid för Aryan så vill jag också ha ett ”eget” liv och göra saker som jag själv tycker om. Kanske förverkliga en dröm eller göra något bara för min egen skull. Det är svårt att få ihop allting så att alla blir nöjda och mitt dåliga samvetet kommer oftast smygandes när jag gör något för mig själv men ibland så MÅSTE jag få göra det! Man blir lyckligare och av det en bättre mamma till sina barn!

Jag vill få ut maximalt av livet och inte känna att jag inte har vågat satsa på mitt liv! Oftast så får jag ihop allt rätt hyfsat men ibland så blir man ju bara sååå trött! Men efter en god natts sömn brukar jag vakna dagen efter med en helt annan inställning till de saker som dagen innan varit som ett berg man aldrig trodde sig kunna komma över. Jaja, så är livet ibland!