Here we go again!!


Jag visste redan imorse att mina aningar skulle visa sig bli sanna. Ligger just nu lite halvdrogad kopplad till en CTG-maskin på Danderyds sjukhus. Den här bebisen kan inte riktigt bestämma sig vad han vill göra. Får vänta och se vad som händer här näst!!
Not again plz!!


Förmodligen blir det en sväng förbi förlossningen idag. Har haft sammandragningar igen som har kommit och gått under helgen men nu på morgonen känns dom starkare. Får se hur länge jag orkar hålla emot.
Kärlek föder kärlek!!

 

Mobilen väckte mig alldeles för tidigt imorse. Självklart vart jag irriterad först men smsen från älsklingen fick mig på bättre humör på en gång. Nu blir det en riktig sen frukost för mig och bebisen.
Kusinens bild av mig vid förlossningen

Mickey mouse


Igår hade jag tid hos min barnmorska samt en sista träff med föräldragruppen. Allt såg bra ut och pluttisen har nästan fixerat sig, goda nyheter för mig eftersom jag helst vill föda naturligt. För ett år sedan hade jag absolut inte sagt så men nu känns det helt naturligt för min del. Jag hoppas att allt går så som jag vill med förlossningen.

Efter besöket tog vi en snabb sväng förbi Apoteket i Vällingby, behövde ta ut en hel del mediciner. När vi ändå var där passade jag på att kika in hos H&M och Kappahl. Hittade en massa söta kläder till plutten men vi har handlat tillräckligt med kläder för den första tiden så nu kommer vi avvakta med shoppandet av kläder tillsvidare Men inne på Kappahl hittade jag världens sötaste tröja med matchande manchterbyxor som jag bara var tvungen att köpa. Nu fattas det bara en bebis till outfiten.
När mamma får välja outfiten kommer det alltid vara någonting gulligt eller sött.

 

Här är lilla filuren som gömmer sig i min mage!!


Hej i stugan!! Bloggandet har verkligen satts åt sidan de senaste dagarna men jag har haft mina anledningar. Tänker inte gå in på några detaljer angående det, känner inte jag orkar skriva om förra veckans upplevelse. Jag och bebisen mår bara bra Mashallah. Vi är snart framme i mål... :)

Hur som helst så har jag "flyttat" över till mina föräldrar för några veckor eller snarare fram till förlossningen. Jag har fått order utav läkaren att vara sängliggandes i minst 2 veckor. Ingen rolig diagnos men ett måste ifall om jag vill mitt och bebisens bästa. Hör av mig lite då och då när jag orkar skriva av mig, tills vidare får jag önska er alla en fortsatt trevlig kall vecka!!
Min lilla gosse med världens sötaste potatisnäsa som tittar lite försiktigt med sötaste ögonen på sina föräldrar. Kan inte förstå att just nu i detta ögonblick ligger min gulliga plutt i min mage och väntar på att få komma ut. 

Delicious food


Sjukhusmat är ätbart men inte gott, smaklös men efterrätten var god även om den var lite för söt.

 

image description

 

Dagens lunch: Oxbringa med potatis, kallsås, kokta rotfrukter och en sallad.

 

image description