New in

Hittade en underbar läppstift från MAC som fick följa med mig hem från Heathrows duty free. Kostade runt 11£, riktigt bra pris för ett bra läppstift.

Mamma Mous babyshower

 
Min kusin Mou ska bli mamma för andra gången i oktober och det ville vi självklart fira. Hennes duktiga, kreativa systrar styrde ihop en surprise babyshower åt henne på självaste otursdagen. Hela huset var smyckat med rosa detaljer då hon väntar en liten prinsessa. Kvällen bjöd på mycket skratt, kärlek och en massa god mat. Vet inte om hon blev så mycket överraskad men glad blev hon i alla fall. Fick mig att tänka tillbaka på min fina babyshower som jag hade inte för så länge sedan. Det går verkligen undan och nu i efterhand kan jag säga att vara gravid är en av livets underbaraste gåva. Vi kvinnor kan skatta oss lyckliga som får ta en del utav en sådan magisk upplevelse.
Goodiebags till alla gäster.
Monas supergoda välkomstdrinkar.Underbara Mishas kreation. Blöjtårta för en prinsessa.  Jag lyckdes få till min hair donut efter mycket pill och resultatet blev jag njöd med.Brända mandlar var min stora favorit.Vi alla hjälpte till med lite efterrätter. Jag bakade bullar och en banankaka. Fina kusinen som jag alltid har sett upp till. Hon är en underbar multitasking mamma som är hur duktig som helst. Jag hoppas att jag också blir lika duktig som henne en dag. 
Massa kärlek till blivande föräldrarna. Ni har redan en prins och snart kommer eran prinsessa. Vi längtar efter henne lika mycket som ni. Min lilla bebis kommer bli bhaiya för första gången.
 
 

May your patience and strength take you closer to Allah

 

It's just one of those day

 

 

Ibland måste man låta sig själv att få må dåligt. Jag är mänsklig och just nu mår jag inget vidare. Allt känns jobbigt och rörigt så idag tänker jag deppa bort min olycka.

 

Hoppsan hejsan så slog bloggtorkan till

 

Tiden bara flyger ifrån mig och visst har det hänt massa saker sedan jag skrev något vettigt sist men det är verkligen svårt att få ut allting i bloggen när lusten till att blogga inte finns. Kan det vara så att det egentligen har hänt alldeles för mycket för att jag ska orka blogga? Jag lovar inget men nu när appen har börjat fungera igen kommer bloggen att uppdateras oftare. Kramar tills vidare!!

 

   

 

Slänger upp bilder från Londonresan i nästa inlägg så håll utkik!