London baby


Vi har flytt landet för veckan till London. Sällskapet är underbart, vädret är fint, maten är god och shoppingen är bäst. Primark is the shit!! Bäst av allt är att Aryan har det superbra. Han verkligen njuter av semestern. Nu blir det sängen, hörs senare. Kisses from London!!

 

OMG!!!


Glad tjej här!! Hittat mitt borttappade armband i mannens kavaj alldeles nyss. Jag har letat efter den som en galning. Kan inte beskriva hur ledsen jag blev när jag inte hittade för några månader sen. Ska gälla undan den på ett säkert ställe den här gången.

French manicure

 

Älskling bjöd mig på en liten shoppingrunda i torsdags. Jag var i behov av nya leggings och lite annat smått krims krams. Helt plötsligt blev jag sugen på att fixa mina naglar så jag kikade förbi Queen nails strax innan dem skulle stänga. Med lite tur fick jag en tid på en gång hos en jättesöt tjej. Jag valde att göra fransk manikyr på mina egna naglar. Resultatet blev helt okej men 300 kr för nåt som man egentligen kan göra hemma är dyrt.

Some quality time with myself is needed

 

Kvällarna eller snarare nätterna är heliga för mig, speciellt nu när jag är mamma. Det är ända stunden på dygnet som jag får vara för mig själv utan att bli störd av någon. Visserligen sover omvärlden runt omkring mig men det är så skönt med lite tystnad. Jag kan koppla av och göra nothing at all.

 

Mina dagar är fyllda med en massa måsten och stress. För att jag ska kunna orka med morgondagen måste jag få varva ner och samla mina tankar. Visst är Aryan värd mödan men ibland vill jag bara gömma mig ifrån allt som har med mitt liv att göra. Misstolka inte mig nu, jag är lycklig med mitt liv men ibland vill jag ta ett litet break från allt och alla. Undrar om det någonsin blir enklare med tiden?


image description

Datorn håller mig sällskap genom mina nätter.

image description

Brukar mysa till med lite ljus.


Let's do this Sweden


Värsta hypen här hemma och självklart håller vi tummarna för Sverige!!


Bild från Google.

 

Hej finaste ni!!

 

Förlåt för den urdåliga uppdateringen men jag har varit upptagen med att vara mamma som ni säkert kan förstå. Dagarna går otroligt fort just nu, antagligen för att jag har min underbara charmiga son att spendera dem med. Kan fortfarande inte förstå att vi har haft honom hela 4 månader snart. Tänk att en bebis kan skänka så mycket glädje och kärlek till en. Älskar att vara mamma!!My baby got swag!


image description

Kan man bli sötare?!


Vart tog sommaren vägen?


Usch vad det har regnat dom senaste dagarna. Hur tråkigt som helst att vakna upp till skur och blåst. Kroppen är extra seg på grund av vädret. Jag som hade planerat en massa aktiviteter. Bland annat hinna ta en sväng förbi stan i Uppsala innan vi åker tillbaka till Stockholm igen på onsdag. Go away bad weather, far far away!!

 


Tur att jag har min egen lilla solstråle hos mig.

Sommarhår

 

Fick inte tag på min vanliga frisör idag, han är på semester och desperata jag hade inte tid att vänta på honom. Åkte istället till Kista och tog en drop-in tid på första bästa salongen som jag fick syn på. Fick en jätteduktig tjej som lyckades klippa till den frisyren jag var ute efter. Men hör och häpna! Jag betalade bara 200 kronor för tvätt och klippning. Hur bra är inte det liksom?! Supernjöd med resultatet.
Så skönt det är att vara fräsch i håret igen. Jag känner mig redo för värme och sommarsol.