Right now





Familjemys on a Monday


Sitter med familjen i Uppsala och har en slappar eftermiddag framför TV:n. Vi sitter och kollar på Red Riding Hood, en film som jag länge velat se. Det är lite twilight känsla över den i vissa lägen. Får se hur den slutar.  


image description



Lördagens mellis


Nygräddade våfflor andra dagen i rad är inte så illa. Till efterrätt blir det doppade jordgubbar i belgisk vitchoklad. Frosseri på högsta grad med andra ord.




image description


image description

Mitt första vårtecken


Yeeey nu är våren officially här... :)


 

 

Anu Banus tusen bebis grimaser

 

Nu har Aryan äntligen somnat efter några timmars vifta på armar och ben. Idag hann vi även skypa med Aryans Anu aunty. Vi fick prata i fred utan att pluttisen störde oss, han var upptagen med att kolla på skärmen och Anus alla tusen bebis grimaser som hon gjorde under tiden vi pratade. Min J.D har fortfrande barnasinnet kvar i sig. Hann inte skypa så länge idag eftersom någon behövde byta sin blöja. Det kändes i alla fall skönt att få se och prata med bästisen efter så lång tid. Vi får göra ett nytt försök imorgon igen.

Nu blir det en sväng ut i det fina vädret med Aryan även om han sover. Ville egentligen hälsa på Rudy men han slutade precis och var redan på väg hem. Väntar väl in honom innan vi går ut, kanske kan passa på att äta nåt då. Jag kollar in senare mot kvällen om jag hinner, annars får ni ha en trevlig vårdag. Kraaaam!!



Han är så himla gosig i sin tiger pyjamas.


Vårnytt på väg till mig från H&M


Fick äntligen tag på skinnjackan, hoppas bara att den passar mig.




Saknar en viss Miss Piggy


Gud vad jag saknar min bästis just nu. Har tänkt jättemycket på henne dom senaste dagarna. Förut var vi en spontan träff ifrån varandra men nu har avståndet ökat rätt så mycket. Hon och hennes prins gifte sig den 18/2, en vigsel som jag tyvärr missade på grund av min förlossning. Dagen efter vigseln flyttade hon ner till sin man i Lund och just nu kan jag inte åka ner till Lund hur som helst med Aryan.

Jag har dessutom inte hunnit prata med henne över en månad nu men det går inte en ända dag då jag inte tänker på henne. Jag har alltid kunnat lätta mitt hjärta för henne när jag har mått dåligt, hon har aldrig dömt eller gett upp hoppet om mig. En sann vän som henne har inte många och just nu saknar jag min knasiga Miss Piggy lite extra mycket.

 


Vi för ungefär ett år sedan vid körsbärstärden i Kungsträdgården. Det var en varm vårdag, vi täffades över en milkshake från Max och pratade om livet. Vi både ville gå vidare till nästa fas i livet, jag kände mig redo för barn och hon för giftermål. Inte visste vi då att våra drömmar skulle gå i uppfyllse så snabbt.



Hittade den här snyggingen på Filmstaden i Kista när jag var där och kollade på John Carter i fredags. Kom att tänka på dig J.D!!

Ingen rast, ingen ro!!

 

Aryan har sovit rätt så bra i natt medans jag har suttit uppe hela natten och kollat på mina serier. Dumt gjort, jag vet!! Kommer få lida resten av dagen idag men jag behövde lite "me time". Jag vill hinna med så mycket varje dag men jag hinner inte med nåt.. :(

Ända positiva med kvällens uppesittarkväll är att jag hann ta en lång varm dusch för en liten stund sedan. Nu ska jag krypa in under täcket och försöka få lite sömn innan Aryans matklocka går igång.


image description

Natti natti från en trött mama.

 

Idas sommarvisa på repeat


Ligger i sängen med en klarvaken Aryan som lyssnar på sin favoritlåt. Han kan lyssna på Idas sommarvisa timme efter timme utan att tröttna. Aryan är verkligen såå go vår lille prins och det blir bara roligare för var dag att vara hans mamma.




SÅ himla söt.

Gårdagens fynd från Mörby Centrum


Fyndade lite smycken från Mörby centrums lindex igår. Två par örhängen och en ring fick följa med mig hem för endast 80 kr. Fanns mycket annat fint också men jag har lovat Rudy att jag ska skära ner på mitt smyckes
shoppande.




Bilden gör inte smyckena rättvisa.

Jag utan sömn


är katastrof!! Jag blir seg och gnällig resten av dagen. Satt uppe med Aryan till kl 6:00 på morgonen och precis när jag lyckades vila ögonen för en liten stund gick matlarmet igång. Ingen vila här inte när det finns en bebis som måste ta hands om. Nu är han mätt och belåten, ska försöka få lite sömn innan larmet hinner gå igång igen.


image description

Lipa, lipa kärlekspipa, om du lipar mera blir du kär i flera.

I väntan på att Aryan ska somna


Aryan är en nattbebis som vaknar till varje kväll vid midnatt. Han brukar oftast vara vaken i några timmar innan han somnar om. Under tiden måste vi hålla honom sällskap annars börjar han att gråta. I natt är det min tur att sitta uppe med honom eftersom Rudy jobbar imorgon. 




Än så länge ligger han snällt bredvid mig utan att vara till någon större besvär.
Han är så himla gullig min lilla son.

Projekt mini makeover av köket har påbörjats


Nu har vi satt igång med att fixa det sista i köket. Klockan är dessvärre 00:45 så vi kommer nog inte särskild långt ikväll. Just nu ska alla fula trähandtagen som sitter på skåpsluckorna skruvas loss innan vi kan spackla över alla hålen. Kommer bli fint med lite förändring.




Gamla fula trähandtagen ska bort.



Luckorna kommer bli så fina med dom nya handtagen.



Aryan håller oss sällskap i sin babysitter.

Nytt spackel till ansiktet

 

Shoppingrundan på stan vart lite stressigt igår men vi hann gå runt i några butiker innan stängningsdags. Jag sprang runt i alla H&M butiker och letade efter en skinnjacka som jag verkligen vill ha. Tyvärr så hittade jag inte den någonstans, får helt enkelt leta vidare tills jag inte orkar mera. Fick istället hem lite nytt smink i alla fall från Make Up Store. Kände verkligen att jag behövde förnya min foundation, puder och rouge. Kommer passa perfekt till sommarens lite solbrända ansikte.

Vi avslutade dagen med en mysig middag på Pong med mannen, lillsyrran och sötnosen Aryan. Jag var lite orolig över att ha med Aryan men han var så duktig så. Inte en ända gång störde han oss min lilla pluttis. Det var snarare vi som störde honom med blixten från kameran och pussar. Längtar redan tills han kan sitta med oss och äta samma mat som vi äter.Hur mysigt kommer inte det vara!!




Mamma, pappa & bebis i vagnen.
 
image description

Hjärtat som är utanför kroppen



Liten present till mig själv



Dual Foundation - 07 Tokyo, Matt Foundation - 10 Sand och Blush Color - Apricot Sorbet

Tillbaka igen efter en hel månads uppehåll!!


Gud vilket uppehåll jag har gjort men ni som känner mig vet varför. Pluttisen som låg i min mage valde att komma ut en aning för tidigt. Rättare sagt idag precis för en månad sedan låg jag på BB med min lilla Aryan i famnen och myste. Jag kommer definitivt dela med mig av min förlossningsberättelse men ni får ha tålamod. Tiden på dygnet räcker absolut inte till när man har en liten bebis i familjen. Kan i alla fall säga att jag är världens lyckligaste kvinna just nu. Njuter av livet som mamma till den sötaste bebisen som finns. Mer om honom får ni veta senare för nu ska vi iväg mot stan. Aryans första besök in till Stockholm city... :)




Please don't squeeze me anymore