Herr och Fru flopp


För två veckor sen fyllde min syssling år och detta firades med ett stort barnkalas i Uppsala. Det fanns även lekar för oss lite äldre och en av dem var "Herr och fru". För dem som har missat så är det ett programkoncept där kända par bjuds in och sedan får svara på frågor om varandra. Det hela går ut på att man ska veta så mycket om sin partner som möjligt.

Jag och Rudy som har varit tillsammans i hela åtta år tycker att vi känner varandra rätt så bra. Men vi failade totalt, fick bara 3 rätt av 7 frågor... Hahaha!! Vi kanske inte känner varandra så bra trots allt efter alla dessa år. Diana spelade in hela grejen och även om vi sög så tänkte jag bjuda er på videon.





I don't want nobody else


Sommar och sol, vi har kort tajt kjol


Vilken värme vi har haft! Nu måste sommaren vara här på riktigt. Ja, nu ska man väl egentligen inte klaga när det äntligen är varmt men det är nästan lite för mycket värme. Det skulle gärna få vara mer behagligt om dagarna, och inte överdrivet varmt hela tiden. Men som sagt så ska jag inte gnälla för mycket, småningom kommer den vidriga, regniga och blåsiga hösten och då kommer jag sakna all värme.

Jag har knappt varit hemma något de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen. Bott utomhus i värmen istället och solat, badat, shoppat onödigt mycket och ätit massa god mat. Här om dagen åkte vi till Lindingö och Käppalabadet. Klipporna vid Käppalabadet var helt underbara att ligga på och utsikten helt fantastisk! På kvällarna, när solen gått ner och det blir svalare ute springer vi bort till Spånga by och leker. Yepp du läste rätt!! Det är tur man har barnasinnet kvar iallafall. Kanske kan leka mig lite bättre form... :p

Ikväll blir det mot Uppsala för några dagar igen. Jag måste snart börja packa och plocka undan lite här hemma innan vi kan åka. Ska försöka umgås med lite vänner och bästa kusinen den här gången. Hoppas det fina vädret gör mig sällskap i några dagar till. Ska försöka uppdatera med flera inlägg senare but for now säger jag laters mina vänner, önskar er en underbar dag... ♥



Solar benen i bilen



Sisterly love



Invigde mina nya brillor



Silja line, Viking line och massa andra båtar åkte förbi Käppala



Hopp i lekparkens studsmatta

Diddii gästbloggar... =)


Heej alla underbara! Det är jag som är Diddii och är Bobbys lilla syster. Lite kort fakta om mig (för er som vill veta) så heter jag egentligen Diana men kallas för Diddii. Är en tjej på 13 år som ÄLSKAR sin syster... ♥ Har inte så mycket att skriva förutom att vi har lite gäster här hemma hos oss. Bobby är i köket och hjälper mamma med lite grejer. Om ni vill så får ni jättegärna kika in i min blogg också: http://diddiis.blogg.se ! Men nu ska jag ta o sluta skriva lägger upp en bild på mig här under så ni får se hur jag ser ut! xoxo diddii

Glad midsommar


Det har inte varit världens finaste väder ute idag men som tur slapp vi all regn i alla fall. Vi har inte dansat runt midsommar stången och ätit en massa sill med potatis som många andra. Det blev istället en snabb runda till Gränby centrum med underbara kusinen Misha. Vi båda åkte egentligen dit för att kolla på solglasögon i Synoptik. Det slutade istället med att vi gick hem med varsin Ray ban aviators. Jag har velat ha dem ett tag så finally I bought them. Nu får jag hålla tummarna på att solen visar sig ordentligt, vill inviga mina nya brillisar. Hoppas ni alla har haft en super härlig midsommarafton för det har jag haft.
 
By the way till er alla som ännu inte har hittat sin prins, glöm inte plocka sju sorters blommor idag och lägga dem under kudden för att drömma om your future husband... Kram ♥



Chill på Burger King med our new shades.

Alla guzzar i stan säg "kss,kss"





Så jädra bra, hahahaha! Diskoturken ♥

Trip to Gålö Havsbad


För några dagar sen åkte min familj och några familj vänner till Gålö. Det är en halvö som ligger nordost om Horsfjärden och innanför Mysingen inom Haninge kommun. På ön finns en av Stockholms längsta sandstränder. Det tog en stund innan vi kom fram but it was was worth it. Otroligt fint ställe, kommer definitivt åka dit igen.



Träffade den här söta flickan som var på besök här från Finland. 



Baby sis



Gålö





Det blåste rätt så mycket vid klipporna


Wedding in a heatwave


Något försenad, men va sjutton här kommer lite bilder från Pavel bhaiyas bröllop 11/6. Jag valde att bära en ljusturkos saree som var relativ tung men sminket och håret blev precis så som jag ville ha det. För en gångs skull blev jag faktiskt nöjd med resultatet. Trots värmeböljan ute och inne i festlokalen så var bröllopet okej.







Fina brudparet



Meeeeeee



Min stiliga prins



Fina kusinerna



Söta Sara



Vackra tvilling kusinerna och busiga Aisha

Ungarna löper amok till indisk musik


They know how to dance... =) 



Grått och trist!!


Nu är jag tillbaka och jag ska försöka bättra på min uppdatering i bloggen. All spring mellan Stockholm och Uppsala har segat ner mig rejält. Det tråkiga vädret håller i sig fortfarande, grått och trist kan man sammanfatta de två senaste dagarna.

Idag har jag varit hemma och latat mig, kopplat bort omvärlden och bara segat i soffan framför TVn. Tyckte lite synd om älsklingen som stukade foten i lördags så vid lunch hoppade jag upp och fixade ihop en kanon god kycklingsallad. Vilken bra start på semestern, eller hur? Idag har man inte gjort mycket får man då säga. Får hoppas på bättre väder och mer energi imorgon.

Right now




Jag vill ha fler timmar på dygnet


Jag hinner inte med just nu, dagarna går så fort och jag har haft galet mycket att styra upp. Dygnets alla timmar räcker inte till för mig just nu och allt är lite kämpigare på nått konstigt vis?! Får hoppas att allt ordnar sig i slutändan.  



En otroligt flummig och härlig dag med kusinen


Igår mötte jag upp min kusin Misha för en shoppingrunda på stan i Uppsala. Det vart lite shopping och onyttig mat. Mysigt värre med andra ord! Det blev inga nya kläder för min del men jag köpte två nya ringar från Ur & Penn för en billig peng. Efter att ha sprungit runt i alla affärer blev i jättehungriga, så vi traskade bort till Pinocchio pizzeria och beställde varsin pizza. Fick nästan panik när jag såg storleken på pizzan och jag tryckte verkligen i mig den tills jag började må illa. Alldeles för mätta och belåtna drog vi sedan på en promenad upp mot slottet, i hopp om att vi skulle bränna bort några kalorier inför bröllopet på fredag. Helt misslyckat but it was fun. En flummig eftermiddag med kusinen är precis vad jag behövde... =)

Är tillbaka i Stockholm nu, har ett möte på universitet imorgon vid 13:00 sen blir det att packa och åka tillbaka till Uppsala igen. Kan inte vänta tills helgen är över, orkar inte åka fram och tillbaka mellan två städer. Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med älsklingen till en film. Vi hörs imorgon... ♥






Min alldeles för stora kebabpizza



Tjena mittbena! Det är jag som är Misha... =)  









Vintage saree is my new love in life


Jag är en riktig Salwar Kameez människa, känner mig mera bekväm i det men ibland måste man ha på sig Saree. Till gaye holudfesten i måndags valde jag bära en vintage sareen som tillhör min underbara mamma. Jag var lite osäker först men när sminket kom på, tyckte jag att det blev riktigt fint. Inpirationën till min outfit fick jag faktiskt från min underbara vän Sarah, hon är en som älskar att bära vintage saree. Tack gumman för att du har smittat mig med vintage feber. 



Söta Sara (svägerska)... Visst passar hon i saree?



Proud daughter!



Med Sara och Adam (svåger). Min favoritbild från festen.



Sara, Adam och Nafisa (svägerska).

Segt internet suger *****!!


Sorry för dålig uppdatering men jag har varit helt slö i några dagar. Jag har börjat att ta riktiga långa promenader med avslappnade musik i öronen. Märker inte ens av att jag är ute och går i timmar så när jag väl kommer hem orkar jag inte sätta mig vid datorn och vara "social". Har till och med inte hunnit svara på en massa inlägg från tjejerna på Facebook so it's bad! Sorry girls, men ni ska veta att jag läser inläggen.. =)

Idag var jag på steg "1/2" av bröllopet men mer om det imorgon. Innan jag släcker ner allt och lägger mig i min ensamma säng här i Uppsala, tänkte jag bjuda på lite från Saras student... Laters vänner!

























Pop-up-butik... på vattnet!


Klädmärket Tommy Hilfiger turnerar med sin kampanj "The prep world tour" och har valt ut Stockholm till Skandinaviens modehuvudstad. En tillfällig pop-up-butik har byggts vid Skeppsbron, på en flytande plattform... Hur coolt är inte det? 





I'm tired of being me





Recharging my batteries


Hej mina underbara vänner! Vill börja med och säga shit vilken vacker dag vi har haft idag! Jag har passat på och tagit det lugnt i 2 dagar nu. Saras studentfirande tog musten ur mig, börjar tyvärr bli gammal känner jag... =(

Firandet av Sara gick väldigt bra måste jag säga, hon fick en fin dag med både regn och sol. Kvällen innan studenten fick vi sitta uppe med Saras studentklänning och trixa med den tills hon blev nöjd med passformen. Jag tror vi alla hann sova 1,5 timme innan det var dags att hoppa upp igen. Jag vet inte hur alla andra mådde men jag kände mig som ett vrak den första timmen. Som vanligt var vi lite sena men som tur hann vi precis i tid till hennes utspringning. Mot kvällen hade vi en liten mottagning för henne med familjens allra närmaste vänner men jag saknade min underbara vän Juthi. Jag har en massa fina bilder som jag kan lägga upp imorgon om jag hinner annars får det bli under veckan.

Just nu sitter jag hemma hos en aunty i Östberga och lyssnar på härlig hindi musik medans maten blir klar. Dagen har verkligen varit härlig med en massa mat på årets Smaka på stockholm som är en festival i Kungsträdgården för alla som gillar mat och dryck. Gissa om jag blev glad, hihi!! Nee nu ska jag sätta mig med dem andra och vara lite social. Imorgon ska jag sitta tentavakt och efteråt ska jag på träff med underbara Anus familj. Ska även få träffa hennes urgulliga kusin som är på besök från Canada. Tomorrow is going to be a good day… =)