Double date


Snart ska jag ut på dubbeldate i Kista med min underbara man, bästisen Anu och hennes kille. Har inte träffat henne på hela sommaren och gissa om vi kommer prata sönder oss idag. Tycker synd om killarna som kommer få sitta med och lyssna på all vår fnitter. Synd att vädret inte är på vår sida. Ska hoppa in i duschen nu innan dem kommer. Laters mina vänner!!

 

Meri Teri


Har sagt det tidigare och säger det igen... Älskar verkligen Rahat Fateh Ali Khans röst. Det mesta blir magiskt med hans röst.Early anniversary gift from hubby dearest!!


Fick en underbar present idag av min älskling. Älskar honom och min nya leksak.

Borta bra men hemma bäst!!


Heeej alla mina underbara vänner!! Vet att jag har varit lite efterbliven här men bättre sent än aldrig eller hur? Jag har inte riktigt haft orken eller lusten att blogga sedan jag kom tillbaka från Italien. Mycket beror på att all tid har gått till min underbara man som jag har saknat alldeles för mycket. Semestern har varit gott för min kropp och själ. Jag tror jag har funnit mitt inre frid och lycka som tidigare inte fanns inom mig. Känner mig som en helt ny människa med helt nya mål. Livet leker och jag njuter av varje sekund som finns. Kanske är det en tillfällig period men vem bryr sig, så länge jag är lycklig finns det inget att klaga över. 

Till skillnad från många av mina andra resor vart det inte så mycket shopping och springa omkring överallt den här gången. Istället umgicks jag med familjen och min alldeles för bortskämda kusin Anna Lisa. Hon är en härlig unge med grova humörsvängningar. Kommer definitivt åka dit igen men nu är jag bara glad över att få vara hemma igen. Lovar att uppdateringen kommer att bli bättre men för stunden säger hej då!